Bejelentés


KISVAKOND CSOPORT

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
A Kis vakond csoport 2004 szeptemberében alakult. A gyerekek három nagy vakond segítségével fejlõdnek: Polgárné Franczik Rita, Vadas Éva óvónõk és Barabás Józsefné Rozika néni közremûködésével munkálkodunk.


 


Ebben a tanévben az óvoda egyik kiscsoportja vagyunk 26 fõs létszámmal a „Gulyásrészen”.


 


Számunkra legfontosabb a játék, minden tevékenységünket átjárja. A gyermek a játék során tanul , tájékozódik, érzelmet közöl és feszültséget old, felszabadul. Mindezeket figyelembe véve foglalkozásaink mellõznek minden direkt tanulási formát, iskolás jelleget.


A mozgás kiemelkedõ helyet foglal el mindennapi életünkben, óvodánk programjának is ez az alapja. A mozgásfejlõdés az értelmi fejlõdés mozgatórugója, ennek a kornak (kiscsoport)  legfontosabb fejlesztési területe. Ennek, és a program szellemének megfelelõen igyekszünk megragadni miden lehetõséget a változatos mozgásfejlesztésre a csoportszobában és az udvaron egyaránt.


 


Csoportszobánkat, életterünket egyedi stílusban alakítjuk, formáljuk. Az elmúlt évek alatt bútorainkat folyamatosan fa bútorokra cseréltük – köszönhetõen  a vezetõóvónõ támogatásának, az önkormányzatnak, a szülõi hozzájárulásoknak, a takarékos pénzfelhasználásnak. Minden évben, rendszeresen támogat Vadas Andrásné Mandó és Deczki Gyula pocsaji válalkozók.


Az elmúlt évben minden család egy székkel gyarapította nagyvonalúan a csoport „ vagyonát”.


Köszönet mindenkinek!


 


Barátságos, családias környezet mellett fa fejlesztõjátékok, természetes anyagból készült játékok, és modern technikai eszközök várnak minden érdeklõdõt.


 


 Az óvodai élet megszervezésének fõbb szempontjai:


 


A csoport napi-, és heti rendjét a helyi nevelési program útmutatásai alapján a gyermekek életkori és sajátosságait figyelembe véve szervezzük.


 


Foglalkozásokra a délelõtt folyamán, tízórai után, a gyermekek igényeit szem elõtt tartva kerül sor.


 


Az étkezést saját konyhánk biztosítja naponta háromszor:
            Tízórai:   9 - 9.30-ig
            Ebéd:   12 – 12.30-ig
            Uzsonna: 15 – 15.30-ig
(Kérjük, hogy az étkezési támogatások jogosultságát igazoló iratokat az élelmezésvezetõnél adjátok le!)
A HÁZIREND a folyosó faliújságján elolvasható!


A gyermekek fejlõdésérõl egyéni fejlettségi lapokat vezetünk melyrõl fogadóórán tájékoztatást adunk. A fogadóórák idõpontját szülõi értekezleten egyeztetjük szeptemberben.
 


Ünnepeink
 


Születés-, névnapok
Mikulás
Karácsony
Farsang
Anyák napja
 


Egészségügyi szolgáltatások


Csoport orvosa: dr. Gyulai Julianna
Fogorvos: dr. Papp Domokos
Védõnõ: Soósné Nagy Piroska
 


A védõnõ tisztasági, szemészeti szûrést és hallásvizsgálatot végez, elõkészíti az évenkénti általános orvosi vizsgálatot.
Az orvos által megjelölt szakvizsgálatokra kérjük vigyétek el a gyerekeket, és a vizsgálat eredményét juttassátok el a védõnõhöz!
a honlap készítésével azt szeretnénk elérni, hogy az érdeklõdõk( a faliújság mellett) tájékozódhassanak a csoport, az óvoda életérõl, eseményeirõl, a programokról, az aktuálitásokról, a foglalkozások tartalmáról.
a honlapunk még fejlesztés alatt áll, így a fotóalbum képei rossz minõségûek, tõlünk el lehet kérni!
 


" Egész életünkön át nem tanulunk annyit és olyan rövid idõ alatt, mit születésünktõl az iskolakezdésig tartó idõszakban. "
/Frauze Sedlak-Brigitte Sindelar


De jó, már én is tudom/  
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!